96 559 00 51 Grandaria del text Grandaria menor de lletra Grandaria major de lletra idioma Español Valencià
 1. Portada >
 2. Serveis Municipals >
 3. Secretaria >
 4. SERVEI D'INFORMACIÓ CIUTADANA
tornar

SERVEI D'INFORMACIÓ CIUTADANA

 • A partir del 17 de setembre de 2012

  A les oficines municipals de PLAÇA DE LA VILA 1, planta BAIXA

  De dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores

  L'Ajuntament de Cocentaina, com a administració més propera al ciutadà, amb l'objectiu d'aconseguir una millor atenció als seus veïns i veïnes mitjançant la modernització dels seus serveis, ha posat en funcionament el SIC (Servei d'Informació a la Ciutadania).

  Què és el SIC?

  El SIC és un servei de comunicació entre la ciutadania i l'organització municipal (Ajuntament de Cocentaina), la finalitat del com és respondre a les demandes dels veïns i veïnes. Es posa en funcionament una oficina d'informació i atenció a la ciutadania adaptada a les necessitats de Cocentaina, orientada a gestionar un major nombre de tràmits municipals de forma eficient i immediata.

  Quan va començar a funcionar el SIC?

  El SIC va començar a prestar els seus serveis el 17 de setembre de 2012.

  On és el SIC?

  El SIC està situat a la planta baixa de la Casa Consistorial (plaça de la Vila, 1), i el número de telèfon continua sent el 96 559 00 51.

  Quins tràmits poden realitzar-se en el SIC?

  S'han definit una sèrie de tràmits inicials que podran realitzar-se en el SIC a partir de la seua posada en funcionament, i que pertanyen a diferents departaments de l'Ajuntament (Secretaria, Oficina Tècnica, Serveis Econòmics, Promoció Econòmica, Fira, Serveis Socials, etc.)

  Com a exemple, poden realitzar-se tràmits com la presentació i el registre de sol·licituds i altres documents destinats a l'Ajuntament de Cocentaina, informació sobre procediments de competència municipal, obtenció d'informes d'empadronament, el pagament de diferents taxes, diversos tràmits relatius al cementeri municipal, la concertació de cites amb els tècnics de l'Oficina Tècnica, noces civils, etc.

  S'anirà ampliant la prestació de serveis en el SIC?

  Efectivament. En una segona fase, des del SIC es prestaran altres serveis com per exemple el PIC (Punt d'Informació Cadastral), el PRU (Punt de Registre d'Usuari per a expedició de signatura digital), gestió de la Seu Electrònica, etc.

  En resum, quins beneficis té el SIC per a Cocentaina?

  Facilita a la ciutadania la seua relació amb l'Ajuntament de Cocentaina, a través d'una atenció personalitzada i l'ús de mitjans telemàtics, de manera que s'integren en una sola oficina els tràmits que es deriven de les competències municipals i donen al veïnat una resposta útil i adequada a cada necessitat concreta.

  Descarregue el díptic en pdf

  Telèfonos de l'Ajuntament i d'interès. Descarregueu o visualitzeu
 • Per a la descàrrega de sol·licituds feu clic en aquest enllaç 

 

Adreces de correu electrònic d'interès


Protecció de dades

Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal (BOE núm. 298, de 14/12/99). El dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, es podrà exercir davant de l'Alcaldia de Cocentaina (Pl. de la Vila, 1 03820 Cocentaina).

Descarregues

General

Tel.

Descarregues genèriques

® Ajuntament de Cocentaina