96 559 00 51 Grandaria del text Grandaria menor de lletra Grandaria major de lletra idioma Español Valencià
  1. Portada >
  2. Serveis Municipals >
  3. AVIVA >
  4. Ruta literària i cultural per Cocentaina
tornar

Ruta literària i cultural per Cocentaina

La llegenda del corsari

Us convidem a participar en la ruta literària i cultural basada en la novel·la La llegenda del corsari, de Francesc Gisbert, ambientada en la Cocentaina del segle XVI, on convivien moriscos i cristians. 

Es tracta d'un recorregut per alguns dels principals punts d'interés de Cocentaina, presents en la novel·la. Així, la ruta comença al Palau Comtal, continua pel carrer dels Dolors i les restes de l'antiga muralla, passa per l'església de Santa Maria, el Pla de la Font i torna a pujar pel carrer Major, amb una visita al museu arqueològic i etnològic. Després, abandona l'antiga vila per endinsar-se al raval morisc.

La ruta és resultat de la col·laboració entre la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat, l'Ajuntament de Cocentaina i Edicions Bromera. S'han editat uns díptics informatius, que adjuntem en format digital, amb l'itinerari de la ruta, que estaran a disposició de les persones interessades.

La ruta s'orgnitza de manera col·lectiva dues vegades a l'any, una en primavera i l'altra a la tardor, però es pot fer també de manera individual en qualsevol moment. En qualsevol cas, sempre comença davant del Palau Comtal i dura aproximadament una hora i mitja.

Ací podeu descarregar el díptic en format pdf

GALERÍA FOTOGRÀFICA

Descarregues

Descarregues genèriques

® Ajuntament de Cocentaina