96 559 00 51 Grandaria del text Grandaria menor de lletra Grandaria major de lletra idioma Español Valencià
  1. >
  2. Senderisme i Natura >
  3. Senderisme
tornar

Senderisme

Rutes de Senderisme

EL PR-V37 SENDERISME A COCENTAINA

El PR-V37 és una senda tipificada com de petit recorregut en la nomenclatura i classificació internacional per les característiques reduïdes de la longitud. La senda està tota senyalitzada amb dos línies paral·leles, una blanca i l'altra groga. En el tram que coincideix amb el GR-7, les línies són roges i blanques. En els punts asseyalats en el mapa amb números romans hi ha indicadors verticals de fusta, i a Sant Cristòfol, el Refugi de Les Foietes, i a l'abaixador del tren, hi ha panells amb plànols de tot el recorregut. El temps invertit en la ruta estan calculats per a un excursionista mitjà, i es poden cobrir amb una mínima preparació física.


Rutes de Senderisme

PR-V37 I

Uneix el nucli urbà de Cocentaina amb el PR-V37 principal en els punts I i VII. El punt I des del Pla de la Font i el punt VII des del carrer de la pujada Santa Bàrbara, el mas del Teular Nou i el mas de la Penya.

PR-V37 II FONT DE L'HEDRA Trobarem accés a aquesta font en els punts II i VII. Aquesta derivació pot tenir prou d'interés, tant per la bellesa del recorregut, que uneix la part solana amb l'ombria, com per a acurtar l'excursió.En la galeria fotogràfica disposeu de les rutes ampliades.

GALERÍA FOTOGRÀFICA

® Ajuntament de Cocentaina