96 559 00 51 Grandaria del text Grandaria menor de lletra Grandaria major de lletra idioma Español Valencià
  1. Portada >
  2. Notícies >
  3. Valencià en línia 2017
tornar

NOTICIES

ACTUALITAT DE COCENTAINA

Valencià en línia 2017

Inscripció oberta fins al 28 de febrer

L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la seua Agència de Promoció del Valencià, AVIVA, organitza la tercera edició del curs Valencià en línia amb l'objectiu de preparar i superar les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià en els seus diferents nivells: elemental, mitjà o superior. Per tant, la durada del curs serà fins al moment d'aquestes proves, és a dir, fins al mes de juny.

La inscripció estarà oberta durant tot el mes de febrer i el curs començarà en març. Cal dir que les places són limitades i el registre serà per ordre de sol·licitud, per tant, aquelles persones que primer s'inscriguen són les que podran fer el curs. Les sol·licituds i els formularis per a la matrícula estan disponibles en l'àrea de Formació d'AVIVA de la web municipal.

Valencià en línia es pot seguir completament des de casa amb l'ordinador, tot i que és recomanable assistir a la sessió presencial que s'impartirà cada setmana a l'aula d'informàtica de la Casa de la Joventut. L'horari i els dies en què s'impartirà depenen del grup o grups que es formen una vegada que s'haja tancat la inscripció.

® Ajuntament de Cocentaina