96 559 00 51 Grandaria del text Grandaria menor de lletra Grandaria major de lletra idioma Español Valencià
  1. Portada >
  2. PROMOCIÓ ECONÒMICA >
  3. PROGRAMA C'PYMES 2017
tornar

PROGRAMA C'PYMES 2017

Des del Departament de Promoció Econòmica s’està impulsant un programa de gestió de Pymes, per tal de donar suport, assesorament i formació a aquelles petites empreses i autònoms de la localitat i comarca.

L’objectiu és aconseguir la consolidació d’aquelles empreses de recent creació així com el creixement d’aquelles ya consolidades. Tractant qüestions que poden interessar a qualsevol empresa, independentment de les seves característiques.

Les jornades i tallers es portaran a terme els dimarts de 16:00 a 20:00 h durant els mesos de d’abril, maig i juny a la Casa de la Joventut.
 
El programa està dividit en tres blocs, els cuals es poden realitzar conjuntament o per separat depenent dels que puguen interessar.

La programació és la següent:

BLOC I - GESTIÓ DE  PYMES (ABRIL 2017): on es tractaran temes relacionats amb les obligacions fiscals y contables, contractació laboral, protecció de dades y riscos laborals.
 
Contingut dels tallers:
BLOC II - CREIXEMENT DE PYMES (MAIG 2017): s’abordaran matèries sobre oportunitats al context europeu, promoció de la indústria 4.0, internacionalització i venda on line, propietat industrial. MODIFICAT

BLOC III - MOTIVACIÓ DE PYMES - Coaching Empresarial (SETEMBRE 2017): es parlarà sobre el Fluxos d'efectius i administració del temps, Mercadotècnia i vendes així com  Serveis al client i l'efecte “Apalancament” i Sistemes i equip.
 
 
 
DESCÀRREGUES

GALERÍA FOTOGRÀFICA

® Ajuntament de Cocentaina